Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Opleidingen

Benieuwd naar onze opleidingsmogelijkheden? Lees dan verder.

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging

Vervoersopleidingen

Bij Qontraq begrijpen wij als geen ander dat niet iedereen over de juiste papieren voor een vacature beschikt. Om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, bieden wij verschillende opleidingsmogelijkheden aan die jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding tot chauffeur contractvervoer. Dit betekent leerlingenvervoer, groepsvervoer en WMO-vervoer (ouderen/gehandicapten/etc.). Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot het behalen van rijbewijs B. Dit allemaal onder leiding van een gecertificeerde instructeur.
Contact openemen

Beroepsopleidingen

Wij zijn ook in staat om samen met onze partners een aantal korte beroepsopleidingen te bieden op verschillende vakgebieden zoals VCA, BHV en LEH (Levensreddend Eerste Handelingen). Tevens kunnen wij jou omscholen, bijvoorbeeld kleinschalig ov-chauffeurs omscholen tot chauffeur contractvervoer. Ontdek hoe wij jouw kansen kunnen vergroten en vraag snel ons naar de mogelijkheden. 
Contact opnemen

Solliciteer direct

  Vragen of meer informatie?

  Martijn Feitsma
  Martijn Feitsma
  Eigenaar Qontraq
  085 0162400
  info@qontraq.nl

  Direct naar

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram