Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Over ons

Sinds 2018 helpt Qontraq bedrijven met passende payroll oplossingen. Kort daarna zijn wij ons ook gaan specialiseren in de werving en selectie. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om een werkgever die op zoek is naar deskundig personeel of juist een werknemer die al een langere tijd zoekt naar een nieuwe baan. Door de werving en selectie voor beide partijen uit handen te nemen, is Qontraq in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige payroll organisatie in allerlei branches.

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging
Home » Over ons

Missie en visie

Om u een helder beeld te geven van wat Qontraq als volwaardig payroll organisatie voor uw bedrijf kan betekenen, vindt u hieronder een beknopt overzicht van onze missie en visie:
missie en visie

Onze visie

Bij Qontraq geloven wij erin dat bedrijven en hun medewerkers het beste presteren als zij zich kunnen richten op hun kerntaken. Wij zijn dé partner die bedrijven helpt zich te focussen op waar zij echt goed in zijn. Samen vergroten wij op die manier de werkgeverskracht.

Onze missie

Wij willen onze klanten volledig ontzorgen bij alle zaken die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel. Op die manier hebben zij geen omkijken meer naar de salarisadministratie en de steeds veranderende wet- en regelgeving op dit gebied. Alles wordt geregeld door Qontraq!
Actief sinds 2018
Enthousiast team
Werving, selectie & payroll
Persoonlijke benadering

Direct naar

checkmark-circle