Payroll oplossingen

Zoekt uw taxibedrijf een betrouwbare payroll partner? Qontraq, hét gespecialiseerde payroll bureau uit Emmen, ontzorgt al jaren ondernemers in de personenvervoer branche. Wij verzorgen uw complete salarisadministratie, inclusief belastingen en premies, volgens de meest recente wet- en regelgeving. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat personeelsbeheer, juridische ondersteuning en zelfs opleidingen tot gediplomeerd chauffeur. Met Qontraq kiest u voor minimale administratieve lasten en optimaal personeelsbeheer. Ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maatwerk

Personeel zonder zorgen

Gecertificeerd

Met ervaren instructeurs

Specifiek

Gericht op personenvervoer

Ontzorgd

Alles onder één dak
Home » Werkgevers » Payroll

Payroll voordelen in het personenvervoer

Ontdek waarom steeds meer ondernemers in het personenvervoer kiezen voor payrolling. Deze dienst verlicht uw administratieve last aanzienlijk, waardoor u zich kunt focussen op het leveren van hoogwaardige vervoersdiensten. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen voor uw personenvervoerbedrijf:

Selecteer zelf uw topchaufeurs

Bij onze payroll dienstverlening behoudt u de controle over werving en selectie. U kent uw vervoersbedrijf het beste en kiest zelf de ideale chauffeurs die passen bij uw diensten, of het nu gaat om taxi's, touringcars of ander personenvervoer.

Gestroomlijnde loonadministratie voor vervoerspersoneel

Qontraq neemt de volledige loonadministratie over. We verwerken loonmutaties, verzorgen loonaangiften en verstrekken loonstroken en jaaropgaves aan al uw chauffeurs en ander personeel. Bovendien financieren we de salarissen voor, wat uw bedrijfsvoering versoepelt.

Ononderbroken uitbetaling bij chauffeursverzuim

Uw personeel wordt ook bij verzuim doorbetaald, zonder extra kosten voor u. Dit garandeert financiële zekerheid voor uw medewerkers en zorgt voor continuïteit in uw personeelsbeleid.

Specialistisch verzuimbeheer in de vervoerssector

Onze gespecialiseerde verzuimafdeling handelt alle ziek- en betermeldingen professioneel af. We houden rekening met de unieke eisen van de personenvervoersector bij het monitoren van verzuimduur en het maken van re-integratieafspraken.

Naleving regelgeving en juridische bijstand voor vervoersbedrijven

Wij zorgen voor correcte afdracht van premies en loonbelastingen volgens de meest recente wet- en regelgeving in de personenvervoersbranche. Bij arbeidsrechtelijke kwesties staat Qontraq u bij met deskundig juridisch advies, gebaseerd op jarenlange ervaring in diverse vormen van personenvervoer

Ontdek uw persoonlijke payroll besparing

Ontdek hoe Qontraq's payroll oplossing uw personeelskosten kan optimaliseren. In onderstaand schema vergelijken we de traditionele salarisstructuur met onze efficiënte payroll constructie. Zie in één oogopslag hoe u bespaart op werkgeverslasten, verzekering, verzuimlasten en profiteert van een transparant, allesomvattend tarief.

Groei en ontzorging voor uw personenvervoerbedrijf

Als eigenaar van een personenvervoerbedrijf kent u de uitdaging: u wilt focussen op uitstekende service, maar wordt opgeslokt door administratie. Qontraq begrijpt dit en neemt al uw personeelszaken uit handen. Van salarisadministratie tot contracten - wij regelen het. Hierdoor kunt u zich richten op wat echt telt: uw passie voor vervoer, klanttevredenheid en bedrijfsgroei. Stel u voor: geen zorgen meer over loonstroken of belastingafdrachten, maar alle tijd voor het leiden van uw chauffeursteam en het uitbreiden van uw diensten. Met Qontraq als partner legt u de basis voor onbegrensde groei. Bent u klaar om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?
Contact opnemen >

Ontdek uw payroll voordelen

Bent u klaar om de administratieve last van uw personenvervoerbedrijf te verlichten? Qontraq biedt op maat gemaakte payroll oplossingen voor ondernemers zoals u. Stel u voor: meer tijd voor het uitbreiden van uw routes, het verbeteren van klantenservice en het coachen van uw chauffeurs. Onze expertise in de vervoerssector garandeert een naadloze overgang. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw salarisadministratie kunnen stroomlijnen. 

Payroll Offerte Formulier

  Vragen of meer informatie?

  Martijn Feitsma
  Martijn Feitsma
  Eigenaar Qontraq
  085 0162400
  info@qontraq.nl

  Informatie

  Hoenderkamp 20,
  7812 VZ Emmen
  72894342

  Erkende personeelsbemiddelaar

  Uw garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid in bemiddeling voor het personenvervoer, ondersteund door samenwerkingen met:
  Partnerschap met UWV voor begeleiding bij scholing
  Lid van KNV, de verbinder in mobiliteit.
  Ondersteund door SFM's expertise in arbo, veiligheid en cao-naleving.

  Direct naar

  checkmark-circle