Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Payroll

Wilt u het beste personeel, ze goed belonen en er zeker van zijn dat alle belastingen en premies volgens de laatste wet- en regelgeving worden afgedragen? Kies dan voor de payroll oplossingen van Qontraq. Wij zijn een deskundig payroll bureau uit Emmen en hebben al jarenlang ervaring met het verzorgen van verschillende administratieve en juridische werkgeverstaken omtrent payroll. Bekijk snel wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en wie weet nemen wij binnenkort veel administratief werk uit handen.

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging
Home » Werkgevers » Payroll

Wat zijn de voordelen van payrolling?

Steeds meer bedrijven kiezen voor payrolling. De voornaamste reden hiervoor is dat dit veel administratieve taken uit handen neemt, waardoor er meer tijd over is voor andere werkzaamheden binnen het bedrijf. Wanneer u overweegt om te gaan beginnen met payrolling, dan wilt u natuurlijk niets liever dan weten wat de voordelen zijn voor uw bedrijf. Om het overzichtelijk te houden vindt u hieronder op beknopte wijze de voordelen:

Werving en selectie personeel

Indien u kiest voor onze payroll dienstverlening, zorgt u zelf voor de werving en selectie van het personeel. U kent uw bedrijf het best en weet welke medewerkers daar het beste bij passen.

Loonstroken verstrekken en loonkosten voorfinancieren

Wanneer u kiest voor payrolling, dan verwerken wij onder meer de loonmutaties en loonaangiften voor uw bedrijf. Al uw werknemers krijgen hierna van ons hun loonstrook en jaaropgaves, zodat u hier niet meer om hoeft te denken. Daarnaast verzorgen wij alle andere taken omtrent salarisadministratie. De salarissen worden door ons voorgefinancierd, wat voor u een direct liquiditeitsvoordeel oplevert.

Doorbetalen bij verzuim

Al uw medewerkers worden door ons uitbetaald, wat betekent dat zij ook doorbetaald krijgen bij verzuim. Hiervoor hoeft u niets extra’s te betalen.

Ziek- en betermeldingen verwerken

Vanzelfsprekend rapporteren wij alle ziek- en betermeldingen, bespreken wij de verwachte verzuimduur en maken wij afspraken over het herstel van de desbetreffende medewerker. Bovendien hebben wij een eigen verzuimafdeling met opgeleide specialisten die het welzijn van uw medewerkers en een spoedige re-integratie centraal stellen.

Premies en loonbelastingen afdragen

Wij dragen voor uw bedrijf de juiste premies en loonbelastingen af volgens de laatste wet- en regelgeving. Mocht u te maken krijgen met een juridisch conflict met betrekking tot arbeidsvraagstukken, dan staat Qontraq u bij met juridisch advies. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de verschillende juridische procedures en kunnen wij snel schakelen om u van het beste advies te voorzien.

Qontraq zorgt voor een complete ontzorging

Hoogstwaarschijnlijk bent u ondernemer geworden omdat u doet wat u leuk vindt en hier goed in bent. Bij Qontraq begrijpen wij dit maar al te goed, wat ervoor heeft gezorgd dat wij al jarenlang ondernemers uit verschillende branches ontzorgen van salaris administratieve taken. Niet voor niets nemen wij het uitbetalen van loon, afdragen van loonbelastingen en het opstellen van contracten volledig uit handen. Op die manier heeft u meer tijd over om te doen wat u het liefste doet, namelijk ondernemen. Door een samenwerking aan te gaan met payroll bureau Qontraq kunt u blijven groeien. Welke ondernemer wil dat nou niet?!
Contact opnemen >

Payroll Offerte

Wilt u op korte termijn de salarisadministratie uit handen geven, zodat u meer tijd overhoudt voor andere bedrijfsactiviteiten? En bent u daardoor benieuwd of payrolling bij uw organisatie past? Vraag dan snel hieronder een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe Qontraq uw bedrijf kan ontzorgen op het gebied van salarisadministratie!

Payroll Offerte Formulier

  Vragen of meer informatie?

  Martijn Feitsma
  Martijn Feitsma
  Eigenaar Qontraq
  085 0162400
  info@qontraq.nl

  Informatie

  Hoenderkamp 20,
  7812 VZ Emmen
  72894342

  Direct naar

  checkmark-circle