Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Werkgevers

Groeit uw bedrijf als kool en heeft u daardoor inmiddels meer personeel nodig? Of lukt het u maar niet om goed personeel te vinden? Dan helpt Qontraq u graag met het oplossen van deze arbeidsmarktvraagstukken. Bij ons kunt u als werkgevers namelijk terecht voor alles wat met werk te maken heeft. Zo bieden wij al jaren totaaloplossingen met onder andere werving en selectie, opleiden van personeel en payrolling. Zoekt u dus personeel met een bepaalde vaardigheid? Of wilt u uw personeel juist een cursus laten doen? Dan is Qontraq uw ideale partner!
Neem contact op

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging
Home » Werkgevers
1

Eenvoudige en zorgvuldige aanpak

Bij Qontraq weten wij door onze jarenlange ervaring hoe belangrijk het is dat beide partijen goed bij elkaar passen om een succesvolle samenwerking te garanderen. Om dit te realiseren voor u als werkgever brengen wij in een kennismakingsgesprek al uw wensen in kaart. Dit doen wij door zorgvuldig naar u te luisteren om vervolgens concrete en heldere afspraken te maken, zodat wij aan de slag kunnen.
2

Iedere werkgever krijgt één centraal aanspreekpunt

Wij geloven erin dat korte lijnen het meest effectief zijn. Daarom krijgt u bij ons altijd één centraal aanspreekpunt en een klein team van specialisten. Wij zorgen ervoor dat u niet hetzelfde onderwerp met verschillende personen hoeft te bespreken. Wel zo makkelijk!
3

Gemakkelijk de gegevens van personeel inzien

Is al uw personeel bij ons ondergebracht, zodat wij de administratieve werkzaamheden uit handen kunnen nemen? Dan is het handig om te weten dat u slechts op onze website hoeft in te loggen om direct alle gegevens van uw medewerkers in te zien. Dit maakt het mogelijk om de gemaakte uren van uw werknemers aan ons door te geven. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw medewerkers dit zelf te laten doen. Afhankelijk van wat uw voorkeur heeft. Vanzelfsprekend doen wij de verloning.
4

Wij voeren persoonlijke gesprekken met onze kandidaten

Schakelt u ons juist in voor de werving en selectie van personeel? Dan weten wij wie wij aan u voorstellen om de desbetreffende vacature te kunnen vullen. Wij voeren altijd een face-to-face intakegesprek voordat wij een kandidaat daadwerkelijk aan u voorstellen. Op die manier verzekeren wij u dat de voorgestelde kandidaat bij uw bedrijf past.

Maak kennis met onze werkwijze

Natuurlijk wilt u als werkgever niets liever weten dan hoe wij als payrollspecialist te werk gaan. Zeker wanneer u nog niet bekend bent met payrolling. Om u een goed beeld van onze werkwijze te kunnen geven, vertellen wij u er hieronder graag meer over. Op die manier weet u alvast wat u kunt verwachten zodra u ons inschakelt om uw arbeidsmarktvraagstuk op te lossen. Wel zo gemakkelijk als u zo snel mogelijk nieuw personeel wilt verwelkomen.

Werving en selectie van personeel

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een secretaresse, een manager of een taxichauffeur, want bij Qontraq beschikken wij over een groot aantal ingeschreven werkzoekenden. Hierdoor is de kans groot dat wij direct de juiste match hebben voor uw vacature.

Natuurlijk kan het gebeuren dat wij uiteindelijk toch niet de juiste persoon in ons bestand aan werkzoekenden hebben staan voor uw vacature. Wanneer dit het geval is, dan gaan wij verder zoeken. Zo werken wij nauw samen met het UWV en een aantal gemeentes. Op die manier zijn praktisch alle werkzoekenden voor ons binnen handbereik en zijn wij in staat om de perfecte kandidaat voor uw vacature te vinden. Wilt u zo snel mogelijk uw langdurige vacatures vervullen? Of wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Werken met Wajongers

Heeft u een vacature die perfect is voor Wajongers? Maar weet u niet helemaal waar u moet beginnen? Dan helpt Qontraq u graag op weg met het vinden van de meest geschikte Wajonger. Wij hebben een groot netwerk aan Wajongers die staan te springen om aan het werk te gaan. Doordat wij zeer bekend zijn met deze doelgroep weten wij precies hoe we hiermee moeten omgaan en hoeveel voordelen er zijn als u een Wajonger aanneemt.

Wanneer wij een geschikte Wajonger aan u hebben voorgesteld en u daarna net zo enthousiast bent als wij, dan kunt u de Wajonger een baan aanbieden. Wordt dit door de desbetreffende Wajonger geaccepteerd, dan regelen wij de verdere papieren afhandeling.
Wajonger vinden

Het opleiden van personeel

Beschikt u over het juiste personeel, maar wilt u hen graag een cursus of opleiding aanbieden om het kennisniveau hoog te houden? Of zoekt u juist personeel dat over specifieke papieren moet beschikken? Ook dan is Qontraq uw ideale partner. Dit maakt het mogelijk om iedere kandidaat naar uw wensen op te leiden. Om dit te realiseren bespreken wij graag voorafgaand wat u verwacht van uw toekomstige of huidige personeel, zodat wij een passend curriculum kunnen opstellen. 

Heeft u bijvoorbeeld een taxibedrijf en wilt u graag gecertificeerde werknemers in dienst? Wij zorgen ervoor dat uw personeel hun taxi-pas haalt. Ook wanneer u een schoonmaakbedrijf heeft en wilt dat uw medewerkers binnen 30 minuten klaar zijn met een ruimte bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Hieronder geven wij een greep uit onze opleidingen: 

Chauffeursopleiding personenvervoer 
LRH
EHBO
BHV
VCA

Wij bieden voor elke branche een passende training of opleiding, ook als u zeer specifieke eisen heeft. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Contact opnemen

Direct naar