Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Werving en selectie

Heeft u gemerkt dat het invullen van uw openstaande vacatures moeizaam gaat? Maar heeft u op korte termijn wel meer mankracht nodig? Dan is het volkomen te begrijpen dat u naar andere manieren van werving en selectie aan het kijken bent. Bij Qontraq zijn wij al jaren dé schakel tussen werkgever en werknemer, wat betekent dat wij in het verleden al veel bedrijven hebben geholpen bij het vinden van personeel. Wij beschikken over een groot bestand aan werkzoekenden, waardoor wij vrijwel altijd uw openstaande vacatures kunnen vullen.

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging
Home » Werkgevers » Werving en selectie

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u overweegt om de werving en selectie door Qontraq te laten verzorgen, dan is het ontzettend belangrijk om te weten wat u kunt verwachten. Om u een goed beeld te geven van onze werkwijze vertellen wij er hieronder graag meer over:

Kennismakingsgesprek

Wilt u Qontraq inschakelen om u te helpen bij het vullen van uw openstaande vacatures? Dan gaan wij allereerst met u om tafel om uw persoonlijke wensen en voorkeuren te bespreken. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen wij graag meer te weten over uw bedrijf, de bedrijfscultuur en waar u precies naar op zoek bent. Aan de hand hiervan wordt het voor ons mogelijk om te zoeken naar die ene perfecte kandidaat voor uw vacature.

Zoeken in ons netwerk

Zodra wij uw persoonlijke wensen en voorkeuren weten, gaan wij aan de slag om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Dit doen wij door in ons eigen netwerk aan werkzoekenden te kijken naar wie het beste bij de vereiste competenties past. Zit hier niet de geschikte kandidaat tussen? Dan zoeken wij verder via het UWV en de verschillende gemeentes.

Voorstellen kandidaten

Wanneer het ons gelukt is om de kandidaten te vinden die het beste bij uw vacature passen, dan stellen wij deze kandidaten graag aan u voor. Hieruit kunt u dan zelfstandig beslissen wie u uitnodigt voor een sollicitatiegesprek. U heeft dus zelf de uiteindelijke werving en selectie in handen. Op die manier krijgt u nieuwe werknemers die echt bij u passen.

Contract ondertekenen

Heeft u een keuze gemaakt uit de voorgestelde kandidaten? En klikt het aan beide kanten? Dan is het tijd om het arbeidscontract te ondertekenen. Hiermee komt het desbetreffende nieuwe personeelslid bij ons op de loonlijst te staan, wat betekent dat u niet hoeft te denken om de bijkomende administratie. Wel zo makkelijk!

Neem een Wajonger of een 50+’er in dienst

Veel bedrijven zijn vandaag de dag vanwege uiteenlopende meningen enigszins huiverig om een Wajonger of een 50+’er in dienst te nemen. Bij Qontraq weten wij als geen ander dat dit helemaal nergens voor nodig is. Doordat wij zeer bekend zijn met deze doelgroepen weten wij precies hoe we hiermee moeten omgaan en hoeveel voordelen er zijn als u één van beiden aanneemt.

Daarnaast kunnen wij verschillende interne opleidingen geven, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat zowel de Wajonger als de 50+’er over de benodigde papieren beschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een taxipas, EHBO-cursus of een VCA. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het personeel? Laat dit dan zeker aan ons weten, want wij helpen u graag bij het vinden van de juiste werknemers!

Neem contact met ons op

  Vragen of meer informatie?

  Martijn Feitsma
  Martijn Feitsma
  Eigenaar Qontraq
  085 0162400
  info@qontraq.nl

  Informatie

  Hoenderkamp 20,
  7812 VZ Emmen
  72894342

  Direct naar

  checkmark-circle