Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Salarisadministratie

Is uw bedrijf het afgelopen jaar enorm gegroeid? En lukt het u daardoor niet meer om de salarisadministratie op tijd te verwerken, zodat iedere medewerker op de gebruikelijke datum het loon ontvangt? Dan kan het verstandig zijn om uw salarisadministratie uit te besteden aan Qontraq. Hiermee komen al uw medewerkers bij ons op de loonlijst te staan wat betekent dat wij ervoor zorgen dat al uw personeel op tijd het salaris krijgt. Op die manier kunt u zich weer gaan richten op de bedrijfsactiviteiten die u belangrijk vindt.

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging
Home » Werkgevers » Salarisadministratie

Het bijhouden van de salarisadministratie

Vandaag de dag is het ontzettend belangrijk om de salarisadministratie zo nauwkeurig mogelijk bij te houden. Een foutje is namelijk snel gemaakt, zeker wanneer het om het vaststellen van salarissen gaat. Zo moet u niet alleen het bruto- en nettoloon vaststellen, maar tegelijkertijd ook rekening houden met de loonheffingen, overige aftrekposten en onkostenvergoedingen. Natuurlijk zorgt u er hierbij voor dat al uw administratie voldoet aan de geldende pensioen- en CAO-regels. Doordat u met verschillende zaken rekening moet houden, is het doen van de loonadministratie al jaren een omvangrijk en tijdrovend proces dat bedrijven liever uitbesteden.

Redenen waarom een goede loonadministratie belangrijk is

Als ondernemer weet u als geen ander dat u wettelijk verplicht bent om de salarisadministratie bij te houden. Dit is noodzakelijk, omdat de Belastingdienst hiermee een goed beeld krijgt van de uitgevoerde loonbetalingen aan uw werknemers. Om de loonadministratie te allen tijde op orde te houden kunt u ervoor kiezen om met payrollspecialist Qontraq in zee te gaan.

De vele voordelen van payrolling

Wanneer u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit handen te geven aan Qontraq, dan wilt u natuurlijk niets liever dan weten dat u in goede handen bent. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van payrolling voor verschillende bedrijven. Toch brengt payrolling bij Qontraq nog meer voordelen met zich mee:
Bespaar uzelf tijd door de salarisadministratie uit handen te geven
Uw medewerkers kunnen voor specifieke vragen bij ons terecht
Minder risico op fouten en boetes van de Belastingdienst
De loonstroken worden iedere maand correct aangeleverd

Laat uw salarisadministratie uitbesteden bij Qontraq

Bij Qontraq geloven wij erin dat zowel bedrijven als hun medewerkers het beste presteren als zij zich kunnen richten op hun kerntaken. Niet voor niets zijn wij al jaren dé partner die bedrijven helpt zich te focussen op waar zij echt goed in zijn. Door uw loonadministratie aan ons toe te vertrouwen, vergroten wij samen de werkgeverskracht. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en wie weet ontzorgen wij u binnenkort van uw salarisadministratie!

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Vragen of meer informatie?

  Martijn Feitsma
  Martijn Feitsma
  Eigenaar Qontraq
  085 0162400
  info@qontraq.nl

  Informatie

  Hoenderkamp 20,
  7812 VZ Emmen
  72894342

  Direct naar

  checkmark-circle