Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Werknemers

Bent u al een langere tijd op zoek naar een nieuwe baan? Of wilt u juist aan de slag in een compleet andere branche dan waar u momenteel ervaring in heeft? Dan staan wij bij Qontraq voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw droombaan. Zeker wanneer u een carrièreswitch wilt maken, begrijpen wij als geen ander dat u niet altijd weet waar u moet beginnen. Bij Qontraq hebben wij een groot aantal werkgevers, waardoor wij u snel kunnen koppelen aan een geschikte werkgever.

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging
Home » Werknemers

Vind uw droombaan

Daarnaast geloven wij bij Qontraq erin dat u vooral moet doen waar u goed in bent én waar u plezier aan beleeft. Beschikt u niet over de juiste papieren? Geen zorgen, want dan zorgen wij er met onze opleidingsmogelijkheden voor dat u de benodigde vaardigheden krijgt. Het maakt bij ons niet uit of u nu op zoek bent naar een vacature voor een fulltime of een parttime functie met een vast of tijdelijk dienstverband, Qontraq helpt uw droombaan te vinden.
Vacatures bekijken

Het zoeken van een nieuwe baan

Wanneer u toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan kunt u te allen tijde terecht bij Qontraq. Wij zijn een deskundig werving- en selectiebureau uit Emmen en helpen u graag de volgende stap te zetten in uw carrière. Om ervoor te zorgen dat wij een baan vinden die echt bij u past, gaan wij graag eerst het gesprek met u aan om al uw wensen en voorkeuren te achterhalen. Aan de hand hiervan gaan wij op zoek naar de perfecte match voor u. Dit doen wij door te zoeken in ons grote bestand aan werkgevers in heel Nederland. Mocht hier geen match tussen zitten, dan zoeken wij verder bij het UWV om op die manier alle mogelijke kansen te benutten. Zo maken wij het mogelijk om in alle branches een passende werkgever te vinden.
Vind hier uw nieuwe baan

Wij zijn Qontraq

Bij Qontraq zijn wij niet zomaar een payrollspecialist die dient als schakel tussen werkgever en werknemer. Wij geloven er namelijk in dat er bij beide partijen een goede klik moet zijn voor een succesvolle en langdurige samenwerking. Daarom koppelen wij niet alleen werkgevers en werknemers met elkaar, maar luisteren wij ook naar de wensen van beide partijen. Bovendien kijken wij niet naar de opleiding en achtergrond, maar naar de potentie van werknemers. Iets dat vandaag de dag vrijwel onmisbaar is geworden op de arbeidsmarkt!
onze visie
Actief sinds 2020
Enthousiast team
Werving, selectie & payroll
Persoonlijke benadering

Onze visie

Bij Qontraq geloven wij erin dat bedrijven en hun medewerkers het beste presteren als zij zich kunnen richten op hun kerntaken. Wij zijn dé partner die bedrijven helpt zich te focussen op waar zij echt goed in zijn. Samen vergroten wij op die manier de werkgeverskracht.
Lees meer

Aan de slag gaan als Wajonger

Beschikt u over een Wajong-uitkering maar wilt u niet langer bij de pakken neerzitten? Laat u dan helpen bij het vinden van een geschikte werkgever door Qontraq. Hebben wij een passende werkgever gevonden, alleen beschikt u niet over de juiste papieren voor de desbetreffende functie? Dan geven wij u graag een korte opleiding zodat u zorgeloos aan de slag kunt gaan bij uw nieuwe werkgever.

Klinkt dit als muziek in de oren? Klik dan snel op de onderstaande button en plan een kennismakingsgesprek met ons in. Op die manier leren wij u kennen en weten wij precies waarmee wij rekening mee moeten houden tijdens het zoeken van een geschikte baan.
Gesprek inplannen

Van uitkering naar werk

Als u al een langere periode een uitkering ontvangt, dan kan het na jaren lastig zijn om een baan te vinden. U heeft immers een enorm gat op uw CV staan waar de meeste werkgevers huiverig van worden. Om u toch weer een kans op de arbeidsmarkt te geven, helpen de specialisten van Qontraq u graag verder. Dankzij onder andere ons landelijke contract met het UWV, kunnen wij iedereen die een uitkering heeft helpen door gebruik te maken van verschillende regelingen die het UWV hiervoor heeft.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een proefplaatsing. U werkt dan de eerste twee maanden bij uw nieuwe werkgever met behoud van uitkering, zodat u kunt proberen of de functie bij u past. Bevalt de functie van beide kanten? Dan gaat u bij uw nieuwe werkgever in dienst en regelen wij al het papierwerk voor u.

Heeft u juist een uitkering via de gemeente? Ook dan kunnen wij u helpen bij het vinden van een baan. De meeste gemeentes willen graag meewerken aan uw re-integratie. Wij werken samen met veel gemeentes in Nederland en kunnen u succesvol helpen met uw re-integratie. Neem snel contact met ons op als u hierover meer wilt weten.

Vacatures bekijken

50+ en het vinden van werk

Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat 50+’ers afgeschreven zijn op de arbeidsmarkt. Bij Qontraq geloven wij hier niet in. Wij weten immers uit ervaring dat het voor 50+’ers lastiger is om aan een nieuwe baan te komen, maar dat dit geen onmogelijke opgave is. Wanneer u in deze leeftijdscategorie valt dan is het slechts een kwestie van de juiste match tussen u en een werkgever vinden. Schrijf u snel bij ons in en wie weet nemen wij binnenkort al contact met u op om u te verblijden met een nieuwe werkgever!

Inschrijven
50+ en het vinden van werk

Opleidingsmogelijkheden

Bij Qontraq begrijpen wij als geen ander dat niet iedereen over de juiste papieren voor een vacature beschikt. Om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, bieden wij verschillende opleidingsmogelijkheden aan die u helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het behalen van uw VCA, BHV of een opleiding tot taxichauffeur. Bovendien zijn wij ook in staat om samen met onze partners een aantal korte beroepsopleidingen te bieden op verschillende vakgebieden. Ontdek hoe wij uw kansen kunnen vergroten en vraag snel ons naar de mogelijkheden. 

Mogelijkheden bekijken

Veelgestelde vragen

Wat zijn mijn arbeidsvoorwaarden en rechten?

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Bouw ik ook pensioen op?

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Welke CAO is van toepassin?

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Hoe geef ik een verlofaanvraag door?

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Hoe geef ik een wijziging door?

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Moet ik loonheffingskorting toepassen?

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Op welke datum wordt het salaris uitbetaald?

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Direct naar

checkmark-circle