Heeft u vragen? Bel ons dan gelijk op

085-0162400

Algemene Informatie

Lees hier meer over jaaropgaven, loonstroken en verzuimprocedures. Waarom is bijvoorbeeld een jaaropgave belangrijk en wat staat erop een jaaropgave?

Betrokken

Samen lossen we het op

Ondernemend

Altijd op zoek naar meer

Daadkrachtig

Direct voor u aan de slag

Vakkundig

Complete ontzorging
Home » Werknemers » Algemene Informatie

Waarom is een jaaropgave belangrijk?

Iedere werkgever in Nederland is verplicht om dit document aan alle werknemers te verstrekken. De voornaamste reden hiervan is dat er op de jaaropgave staat wat u in een bepaald jaar heeft verdiend bij de desbetreffende werkgever. Deze gegevens heeft u uiteindelijk nodig bij uw jaarlijkse belastingaangifte en heeft invloed op uw toeslagen. Heeft u meerdere werkgevers in een jaar? Dan krijgt u vanzelfsprekend meerdere jaaropgaves.
Werknemer worden

Wat staat er op een jaaropgave?

Wanneer u in het verleden een langere periode niet heeft gewerkt, dan is het volkomen te begrijpen dat u nog niet zo bekend bent met een jaaropgave. Eigenlijk is een jaaropgave niets meer dan een document waarin staat hoeveel u heeft verdiend bij een bepaalde werkgever. Toch vindt u op een jaaropgave ook de volgende gegevens:

Uw gegevens

Het jaar waarover u loon gekregen heeft

Het volledige salaris dat u verdiend heeft in dat jaar

De premies en belastingen die u heeft betaald

De algemene heffingskorting en de arbeidskorting

Ingehouden bijdragen Zorgverzekeringswet

Onbelaste vergoedingen

Loonstroken

Heeft u uw salaris inmiddels ontvangen, maar bent u benieuwd naar uw loonstrook? Dan is het fijn om te weten dat u al uw loonstroken gelijktijdig met de betaling verstrekken. Bent u een loonstrook kwijt, geen paniek, u kunt per mail altijd een vervangend exemplaar opvragen.

Verzuimprocedure

Bij Qontraq werken we met een duidelijke verzuimprocedure. Deze is erop gericht dat u zo snel mogelijk weer aan het werk bent. Ieder persoon dat werkt namens Qontraq dient deze procedure te accepteren en te ondertekenen. Meer weten? Hier kunt u onze verzuimprocedure bekijken.

Contactformulier

  Vragen of meer informatie?

  Martijn Feitsma
  Martijn Feitsma
  Eigenaar Qontraq
  085 0162400
  info@qontraq.nl

  Informatie

  Hoenderkamp 20,
  7812 VZ Emmen
  72894342

  Direct naar

  checkmark-circle